BejelentésAurafotó
Auraworld a mérhető világ Hunyadi Csaba

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Az Auraworld Hungary, már nyolc éve tevékenykedik az emberek egészségi és mentális állapotának javításáért. Illetve, a humánerőforrás fejlesztés alternatíváinak bővítéséért!A Vizuálmédia Üdvözöl honlapján.

Csapatunk 2003 óta foglalkozik auraelemzéssel, méréssel („fotózással”).
Úgy érezzük eljött az ideje, hogy az aurafotózás körül terjengő túlmisztifikált hipotéziseket felváltsa egy kézenfekvő tényeken alapuló érthető magyarázat.
Honlapunkat több más okból kifolyólag, de ezért is hoztuk létre 2008-ban, így biztosítva benneteket arról, hogy mindig a legjobb feltételek mellett vehessétek igénybe szolgáltatásainkat, és tekinthessétek meg munkáinkat.

A továbbiakban arra törekszünk, hogy minél szórakoztatóbbá és hasznosabbá tegyük számotokra a honlapunkon való böngészést. Újdonságként szerepel például az orvosi rovat, vagy az aura online klub.

Csapatunk fontosnak tartja az oktatást, hogy minél szélesebb körben ismerhessék meg az aurát, és különböző tulajdonságait. Továbbá az aurával kapcsolatos kutatásokat nyomon követő tájékoztatást.

Fontos számunkra, hogy a szolgáltatásainkat a lehető legegyszerűbb módon vehessétek igénybe, ezért van lehetőség online rendelésre.

Továbbá célunk, hogy minden kedves vendégünk maximális kiszolgálásban részesüljön. Ezért ha bármilyen problémád vagy kérésed lenne, amely akár egyedi megoldást igényel, bátran vedd fel velünk a kapcsolatot az elérhetőségeink bármelyikén.
A fórumon keresztül biztosítjuk annak lehetőségét, hogy bárki megtehesse hozzászólását, kinyilváníthassa véleményét tevékenységünkkel kapcsolatba.

A továbbiakban jó böngészést kívánunk!

Szívélyes üdvözlettel: Auraworld Hungary!
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!